Onze showrooms

Er zijn natuurlijk al vele prachtige projecten gerealiseerd bij onze klanten thuis, maar wanneer u dergelijke mooie realisaties van vloeren of schouwen 'in het echt' wilt zien dan is dat natuurlijk bij klanten thuis lastig. Maar hieronder ziet u een behoorlijk aantal mooie voorbeelden die u bij ons, in onze showrooms en tuinen kunt komen bekijken.


Diverse antieke schouwen zijn netjes, werkend, geplaatst met een gas- of houtvuur. In ruimtes met daarin tevens een prachtige stenen of houten vloer. Aangekleed met meubels, antieke spiegels en decoratieve materialen om het beeld compleet te maken.

Ook zijn er diverse keukens en badkamers ingericht met passende materialen als massief oud eiken keukenmeubels met Belgisch hardstenen wasbakken en werkbladen, motieftegels, vrijstaande baden en prachtig hoogwaardig Engels sanitair.

In onze diverse tuinen (incl. parktuin) vindt u dan weer prachtige tuin ornamenten, fonteinen, beelden, troggen en poorten en hekwerk. Ruim opgesteld om een goede duidelijke indruk te krijgen.


lees meer